دانلود فایل

بزرگترین مرجع دانلود فایل

دانلود فایل

بزرگترین مرجع دانلود فایل

اقدام پژوهی آموزگارابتدایی چگونه توانستم میزان تاثیر مشکلات خانوادگی(طلاق) بر روی دانش آموزان را بررسی کنم و آنهارا کاهش دهم؟

اقدام پژوهی آموزگارابتدایی چگونه توانستم میزان تاثیر مشکلات خانوادگی(طلاق) بر روی دانش آموزان را بررسی کنم و آنهارا کاهش دهم؟

اقدام پژوهی آموزگارابتدایی چگونه توانستم میزان تاثیر مشکلات خانوادگی(طلاق) بر روی دانش آموزان را بررسی کنم و آنهارا کاهش دهم؟

اقدام پژوهی آموزگارابتدایی چگونه توانستم میزان تاثیر مشکلات خانوادگی(طلاق) بر روی دانش آموزان را بررسی کنم و آنهارا کاهش دهم؟در قالب ورد و قابل ویرایش در 30صفحه بهترین نمونه در فضای مجازی

مقدمه :

خانواده اوّلین پایه گذار شخصیّت و ارزش های فکری است که نقش مهمّی در تعیین سرنوشت ، سبک و خط مشی آینده ی فرد دارد. هیچ کس در خانواده از تأثیرات نامطلوب طلاق گریزی ندارد . طلاق و جدایی والدین پدیده ای ناخوشایند و نامطلوب است که غالباً پس از یک دوره کشمکش و درگیری های شدید خانوادگی به وقوع می پیوندد . علاوه بر فشارهای روانی که در پی کشمکش های فزاینده ی والدین طلاق بر کودک تحمیل می گردد ، فشارهای روانی دیگری نیز به عنوان پیامد های جانبی طلاق وجود دارد که گاه مجموع این فشارها می تواند کودک را به مرز بیماری های اعصاب و روان ، ناهنجاری های رفتاری ، ناسازگاری های اجتماعی و عاطفی نیز بکشاند . اولین سال های طلاق پرتنش ترین سال برای والدین است ، زیرا با بسیاری از مشکلات تازه و دشواری های مربوط به امورمالی و خانوادگی مواجه اند . (‌حجازی ، ص 33 ) اکثر اوقات در چنین شرایطی خود پنداره ی والدین دچار تزلزل می شود و احساس اضطراب ، افسردگی ، خشم ، طردشدگی و ناتوانی وبی کفایتی در برقراری روابط پر معنا به وجود می آید . این احساسات همانند امواجی حریم روانی و عاطفی کودک را متأثر می سازد و کودک علاوه بر شرایط جدید والدین ، ناچار به تحمل پدیده های جانبی طلاق نیز خواهد بود. (‌حجازی ، ص 34 )

کودکان 7 تا 10 ساله ، روش های دفاع ، تأثیر و برداشت متفاوتی نشان می دهند . این کودکان با انکار و رویا ، به مقابله با این پدیده برمی خیزند درد می کشند و غم فراوان خود را آشکار می کنند .( حسین نژاد )

بعضی از کودکان خود را باعث و بانی طلاق والدین می دانند ( کولمن ص 13 ) و چون در خانواده صحبتی در این رابطه نمی شود ، کودک روز به روز درتخیلات وهم آمیز فرو می رود و این ترس و نگرانی و ناامیدی خود را با شب اداری یا دروغ گفتن و اذیّت و آزار دیگران و ترس های واهی و... نشان می دهد . یکی دیگر از عوامل روانی که باعث دروغ گفتن کودک می شود ، احساس تحقیر است ، بخصوص اگر در مدرسه و خانواده مورد نکوهش و سرزنش متعدد قرار بگیرد ، این حالت با شدت بیشتری بروز می کند. کودکی که مورد تحقیرو اهانت واقع شود و به شخصیتش ضربه وارد آمده است ، تلاش می کند تا از هر راهی که می تواند ،خود را نشان بدهد ،کاری کند که اعضای خانواده و احیانأکسانی دیگر ،به وی توجّه کنند ، او را به حساب بیاورند و به شخصیتش اعتراف کنند . یکی دیگر از علل دروغ گویی اطفال ترس از مجازاتهاست . بدیعی است هر قدر مجازات خشن تر باشد ،ترس زیاد تر و اصرار کودک در دروغ بیشتری خواهد شد

بیان مسأله :

یکی از مهمترین عوامل پرورش فطرت راستگویی در کودکان ،محیت خانواده است . جایی که پدران و مادران راستگو هستند و پیرامون دروغ و خلاف حقیقت نمی گردد، طفل طبعاً به راه درستی می رود و راستگو بار می آید و به آسانی می تواند موانعی را که به فراوانی در سر راهش پیدا می شوند ، بر طرف کند . برعکس ، جایی که پدران و مادران خود دروغ می گویند و به این خوی ناپسند معتاد هستند ، قطعاً طفل با خلق ناپسند دروغگویی رشد می کند .(‌شفیع زاده )

* طلاق یعنی جدا شدن از قید نکاح ، رهایی از زناشویی

** ناهنجار یعنی کج وناهموار ، زشت و ناپسند ، بی قاعده

*** رفتار یعنی روش ، رفتن ، طرز حرکت ، طرز عمل ( برگرفته از فرهنگ عمید)...

فهرست منابع:

– کریمی،یوسف( 1392 ). روانشناسی اجتماعی: نظریه ها،مفاهیم وکاربردها. تهران: نشرارسباران.

– کریمی،یوسف( 1390 ). روانشناسی اجتماعی: نظریه ها،مفاهیم وکاربردها(چاپ یازدهم).تهران: نشرارسباران.

– کریمی،ی. ( 1389 ). روانشناسی اجتماعی: نظریه ها،مفاهیم وکاربردها(چاپ یازدهم).تهران: نشرارسباران.

– وینرایت،ویلیام(بیتا). عقل ودل. ترجمه: محمدهادی شهاب( 1394 ). قم: انتشارات پژوهشگاه علوم ومعارف اسلامی.

– مارشال،کاترین وراسمن،گرچنب. ( 2014 ). روش تحقیق کیفی. ترجمه: علی پارسائیان وسیدمحمداعرابی(2016).تهران: انتشارات دفترپژوهشهای فرهنگی. )

.– مارشال،ک. وراسمن،گ. ب. ( 2015 ). روش تحقیق کیفی. ترجمه: علی پارسائیان وسیدمحمداعرابی 1377). تهران: انتشارات دفتر پژوهشهای فرهنگی.

– سرمد،زهره؛بازرگان،عباس وحجازی،الهه. ( 1394 ) روشهای تحقیق درعلوم رفتاری. تهران: انتشارات آگه.

– سرمد،زهره،بازرگان،عباس وحجازی،الهه. ( 1391 ) روشهای تحقیق درعلوم رفتاری. تهران: انتشارات آگه.

– سرمد،ز.،بازرگان،ع. وحجازی،ا. ( 1389 ). روشهای تحقیق درعلوم رفتاری. تهران: انتشارات آگه

 

اقدام پژوهی آموزگارابتدایی چگونه توانستم میزان تاثیر مشکلات خانوادگی(طلاق) بر روی دانش آموزان را بررسی کنم و آنهارا کاهش دهم؟در قالب ورد و قابل ویرایش در 30صفحه بهترین نمونه در فضای مجازی در این قسمت خرید و دانلود کنید.

 

 

 





نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.